TKP får ny profil og nettside

Publisert 8. desember 2020

Vi er glade og stolte over å vise deg vår nye logo og nettside, som vi håper du vil få mye glede av.

Digital postkasse

Du har nå fått din egen digitale postkasse. Det du må gjøre er å gå inn via vår medlemsportal og registrere din e-postadresse. All informasjon til deg som medlem vil kun bli distribuert via vår digitale postkasse.

Pensjonskalkulator

Lurer du hva du vil få i pensjon den dagen du slutter å jobbe?

Gå inn via vår medlemsportal og beregn din fremtidige pensjon. Her kan du legge inn ulike uttaksdatoer for ønsket uttak av pensjon. Ved uttak av AFP fra 62 år, som er en folketrygdberegnet pensjon, er det NAV sin pensjonskalkulator som må benyttes (nav.no).

Ny e-postadresse

Vi har også fått ny e-postadresse:

post@tkp.no